Deskundig en veel ervaring

Mirjam Cok, eigenaresse van De Nieuwbouwmakelaar, heeft meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden en verkopen van nieuwbouwprojecten. Zij is bij diverse kantoren verantwoordelijk geweest voor de verkoop en advisering van de nieuwbouw en sinds 2010 als zelfstandige De Nieuwbouwmakelaar begonnen.

Ons team houden we bewust klein. Ea is (aspirant) assistent makelaar en doet de binnendienst werkzaamheden van De Nieuwbouwmakelaar. Zij verzorgt (grotendeels) de e-mailafhandeling, telefonie en een groot deel van de administratie. Ea heeft meerdere jaren ervaring in de nieuwbouwmakelaardij.

Tegenwoordig is De Nieuwbouwmakelaar gevestigd in het kantoor van DNA Makelaars te Almere. Hier beschikken we over verschillende spreekkamers en tevens een ruimte voor informatie avonden of dagen. Indien het vanwege de locatie van een project beter is om vanuit een andere locatie de verkoop te organiseren, is dit uiteraard mogelijk. Wij zijn flexibel!

DNA Makelaars is een makelaar met marktkennis, passie voor wonen en innovatieve oplossingen die leiden tot snelle verkopen.